In 2012 zijn wij begonnen met duiken. We hebben inmiddels ruim 400 duiken gemaakt in Nederland, Belgie, het Caraïbisch gebied, in Egypte, in Azië, in Afrika en in Micronesië. Vanuit de passie voor duiken hebben we begin 2017 de opleiding tot duikerarts gevolgd bij de Scott Haldane Foundation en zijn we gecertificeerd door NICDA, SCAS en ECB voor het onderzoeken en keuren van sportduikers. De door ons uitgevoerde keuringen zijn nationaal en internationaal erkend. (NOB, PADI, CMAS, NAUI, SSI, IDD)

Duiken is een veilige sport maar brengt om verschillende redenen risico's met zich mee voor de duiker en indirect ook voor zijn buddy. Door het laten uitvoeren van een medische keuring kunnen risicofactoren die tijdens het duiken problemen zouden kunnen geven, worden opgespoord.

Verschillende duikorganisaties, duikscholen en verhuurders van duikuitrusting stellen tegenwoordig een keuring verplicht.

Behalve voor keuringen kunt u bij ons ook terecht voor alle aan duiken gerelateerde medische vragen. Indien dit nodig is, kunnen wij u verwijzen naar als duikerarts geregistreerde medisch specialisten.